29 december 2014

JULAFTON I BILDER

Allmänt

I detta inlägg kommer ni få se hur en vanlig jul firas i vårt släkt. I år (som vanligtvist) firades julen i Esbo hos Rofhök-Björnis. Vi var hela 17 personer som firade julen där i år, så jag ska förklara lite kort nu vem som är vem så ni förstår. Detta är familjerna kort och gott: Bjon (Mamma, Pappa, Jonathan o. jag) Rofhök-Björni (Janne/Jan-Erik, Anna, Adelina, Matteus, Kiara) Rofhök-Cailliau (Pita/Petra, Seb/Sebastien, Ava, Xavi) Björni (Birron/Birgitta o. Pekka) Cailliau (Line o. Dominique)
 
On the road: Före vi började fara ner mot Esbo, på julafton, så stannade vi i Brändö för att träffa min farfar. Sedan for vi till sjukhuset i Vasa för att hälsa på min gamle farfar, som tvingades fira julen där. Efter en stund for vi längre söderut och hamnade i Närpes på en kaffe och jultårta vid morfars och sen begav vi oss till Esbo.
Lite trångt var det att klämma in 17 pers vid dessa matbord, men mysigt var det!
Seb och Pappa vid matbordet
"Karana" - Seb, Pappa, Janne och Jonathan
Line, Dominique och Seb (fransmännen - kanske inte sagt att min moster är gift med en fransman? och att deras barn talar både svenska och franska?)
Adelina och jag
Nu kom tomten! (Kan du gissa vem som var tomten? HOHO) 
Kiara och Ava vid julgranen
Jag, sittandes berdvid julgranen.
Barnen (Från vänster: Matteus, Xavi, Ava och Kiara) tillsammans med Tomten
Xavi leker med julklapparna han har fått.
Birron och Jonathan

Brukar du också fira julen med så här många personer? Med vem brukar du fira med?


28 december 2014

MELLANDAGSREAN

Allmänt

På fredagen när vi körde norrut, från Esbo så bestämde vi oss att sova hos Jonathans (min bror) för att mamma skulle jobba i Vasa på Lördagen. Jag fick lite lagom tråkigt på kvällen så Elin och Adam hämtade upp mig därifrån och så for vi till Närpes lite spontant. Vi skjutsade hem Adam, for och slirade lite och så for vi till Elins och tittade lite på TV innan "vi for och sova". När jag och Elin ska gå och lägga oss, brukar det sluta med att vi sitter uppe en stor del av natten och talar och fjollar oss, och fredagen var inget undantag. Vi satt säkert upp till 3 på natten och vi skulle upp kl. 8, somnade 100 ggr efter alarmet ringde, men steg upp 9. Runt klockan 10 var vi på vägen mot Vasa för att shoppa lite på mellandagsrean och herreguuuud vad det var mycket folk! Jag och Elin väntade i ca. en halv timme vid BikBok för att komma till omklädningsrummet!!! Men något hittade jag iaf och 100€ som jag fick till julklapp spenderades flitigt. Här är några saker jag köpte:
 
Blending brush & Powder brush från KICKS (professional)
Träningstights från Ginatricot (love 'em!)
Armband (?!) för telefonen som man kan ha på när man tränar från Ginatricot
Telefonskal från Glitter
Träningstopp från Ginatricot
 
Har du handlat något på Mellandagsrean? Isf vad?

27 december 2014

ÅRETS JULKLAPPAR

Allmänt

Huuh, äntligen hemma efter ett par fartfyllda dagar. Spenderade Jul-dagarna i Esbo hos min Moster och hennes familj + mina andra kusiner och deras familj, sammanlagt var vi 17 personer på julafton. Men ni får se mera bilder på jul-dagarna senare. Nu tänkte jag visa upp mina julklappar som jag har fått! Det var inte många julklappar eftersom jag har blivit så stor (eller så sägs det), men jag är jätte nöjd med allt endå och jag kommer ha stor nytta av julklapparna! 
 
Från vänster: Calvin Klein- Läppstift, -läppglans, -ögonskugga, Dior- ögonskugga(mini)palett, -maskara.
Bed Head -Dry shampoo, -Shine Adrenaline // Anteckningshäfte
Rut & Circle pälsjacka
Mexx parfym & invisibobble (ekologiska hårband som inte nöter på håret)
+ En klänning (som jag tappat bort på resan?!) och 100€ (som jag shoppade upp idag, hehe)

Tack så mycket till de som köpte dessa julklappar! <3 
Vad fick ni för julklappar?