30 augusti 2014

SUMMER PICTURES

Allmänt

Idag är det villavslutning eller s.k. veneziansk. Så ikväll kommer jag att fira det på en kompis villa, ska försöka ta foton som är bloggvänliga och lägga upp bilderna imorgon. Igår hade jag "fullt upp", spenderade nämligen hela dagen och en del av kvällen av att städa i rummet. Tvättade t.o.m. sminkborstarna och mina smycken, när häde det sist? Aldrig. Så rummet är rejält städat nu och det är så skönt! Efter all städning började jag kolla Paradise hotel och nu är jag fast i det! Längtar efter nästa avsnitt kommer. Ha en bra villavslutning!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommer sakna sommaren, människorna och minnena <3

28 augusti 2014

BLACK & WHITE

Allmänt Mode

 
 
 
Tröja Zara / Jacka & scarf Micha / Byxor Dr.Denim / Skor Converse
 
Så här har jag gått omkring idag, en enkel outfit i svart med några vita detaljer. Om ni kanske minns från när jag skrivit på bloggen någon gång så är det här ju min favorit scarf! Var med Alexandra och tog dessa foton, blev inte de mest lyckade foton men de går. Efter vår "photoshoot" for jag och Alexandra på en "kaffe" (=pajbit, sallad, chokladkaka och coca-cola zero. Allt utom kaffe) till Fredrikas. Nu väntar jag på mat och sedan blir det att städa mitt rum, för en gångs skull.
 
 
 
 
Japp, detta är mina svagheter idag. Jätte sköna och snygga byxor och denna underbara bok, tipsar till tusen! Läs denna bok! Ni kommer definitivt inte att ångra er. Är inte personen som läser många böcker, men denna boken... Dessutom är den mycket roligare att läsa när den är på engelska! Är på de sista kapitlerna nu och vill bara läsa, läsa, läsa.
 
Ikväll är det ju Spotlight här i Jakobstad och jag kommer troligtvis spendera kvällen i arbetet. Men det är bra, så får jag lite pengar att rulla in. Dessutom är det regnigt ute så har ingen lust alls att vara ute på stan.